CAM-ENGINEER BIJ NEDCAM

11 Mai 2022 | 0 Kommentare

Wij zoeken een CAM-engineer

Werk jij straks mee aan de basis een jacht, windmolen of kunstwerk?

 

Nedcam is een toonaangevend speler voor de realisatie van productiemallen, modellen, prototypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen. Wij leveren producten voor de jachtbouw, windenergie, architectuur, infrastructuur, automotive en art & design. Hiervoor maken wij gebruik van een hoogwaardig machinepark met 5-assige CNC freesmachines en de nieuwste technieken in 3D-Printing met circulariteit als een van de belangrijkste pijlers.  

Wat ga je doen?
Als CAM-engineer sta je aan de basis van onze unieke projecten en maak je freesprogramma’s vanuit diverse CAD-bestanden. Je beoordeelt de maakbaarheid van de orders, bepaalt de beste freesstrategie en bent verantwoordelijk voor het onderhoud en inmeten van het freesgereedschap. Je voert de freesprogramma’s uit via het ‘operating-simulate-verify’ principe. Hierbij draag je zorg een perfecte freeskwaliteit. Je werkt in een leuk team aan verschillende projecten uit diverse sectoren.

Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent accuraat en hebt een grote affiniteit met techniek.

  • Je toont initiatief en hebt een kritische blik
  • Je draagt waar nodig technische verbetervoorstellen aan
  • Eventuele ervaring met CNC-gestuurde machines is een pre
  • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau in een technische richting
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre

Wat kunnen wij jou bieden?
Je gaat werken bij een van de meest innovatieve bedrijven van het Noorden. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die een passie hebben voor hun vak. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in een gezellige werksfeer met korte lijntjes en goede arbeidsvoorwaarden.

Kom je ons enthousiaste team versterken?
Graag ontvangen we je CV en maken we kennis. Mail het naar everweij@nedcam.com. Heb je vragen neem dan contact op met Ester Verweij (Officemanager) 0513-656404