Projectmanager

Wij zoeken een Projectmanager

Nedcam is een toonaangevend speler voor de realisatie van mallen, modellen, prototypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen. Wij leveren producten voor de jachtbouw, architectuur, infrastructuur, automotive, windenergie en art & design. Hiervoor maken we gebruik van een een hoogwaardig machinepark met CNC frees-machines en de nieuwste technieken in 3D-Printing met circulariteit als een van de belangrijkste pijlers.

Wat ga je doen?
Als projectmanager ben je voor onze unieke projecten al in een vroeg stadium betrokken bij de verkennende gesprekken met klanten. Alle facetten van de bedrijfsvoering heb je in het vizier. Je bepaalt de route en het tempo, als onderdeel van het engineering team zorg je dat technisch de juiste stappen worden genomen, je communiceert met stakeholders, zowel intern als extern. Je bewaakt de planning, stuurt op output en kwaliteit en bewaakt het budget. Samen met je collega’s werk je aan verschillende projecten uit diverse sectoren.

Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een teamspeler, hebt oog voor detail en bent communicatief vaardig.

  • Je toont initiatief en hebt een kritische blik.
  • Je hebt ervaring met projectmanagement en engineering
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met technische affiniteit
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
  • Je hebt affiniteit met composieten en jachtbouw

Wat kunnen wij jou bieden?
Je gaat werken bij een van de meest innoverende bedrijven van het Noorden. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die een passie hebben voor hun vak. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in een gezellige werksfeer met korte lijntjes en goede arbeidsvoorwaarden.

Kom je ons enthousiaste team versterken?
Graag ontvangen we je CV en maken we kennis. Mail het naar ">. Heb je vragen neem dan contact op met Ester Verweij (Officemanager) 0513 656401.