Vacatures

Nedcam

Actuele vacatures

Engineering
Project Engineer
Productie
Productiemedewerker
Productie
Meewerkend voorman

Wat doen wij?

Nedcam is een toonaangevend speler voor de realisatie van (composiet) mallen, modellen, prototypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen. Wij leveren producten voor de jachtbouw, architectuur, infrastructuur, automotive, windenergie en art & design. Hiervoor maken we gebruik van een een hoogwaardig machinepark met CNC frees-machines en de nieuwste technieken in 3D-Printing met circulariteit als een van de belangrijkste pijlers.

Ons team

Ons groeiende team bestaat uit een gemotiveerde groep mensen, waarvan een deel op kantoor werkt en het andere deel in de productie. Samen werken we aan mooie projecten in een plezierige en no-nonsense cultuur.

Mogelijkheden bij Nedcam

Bij Nedcam zijn er altijd mogelijkheden voor aanpakkers met technisch inzicht, die zich graag willen ontwikkelen en specialiseren én studenten die op zoek zijn naar een stage.

  • Productiewerk: Heb jij technisch inzicht? Werk je graag met je handen? En ben je op zoek naar een baan voor de langere termijn, waarin je je kan ontwikkelen tot specialist? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn op zoek naar mensen die zich willen ontwikkelen tot lamineerder, schuurder en/of spuiter.
  • Stage: Voor het studiejaar 2024-2025 hebben wij een aantal stageplekken voor hbo/mbo studenten met een technische achtergrond (bijv. Werktuigbouwkunde of Industrieel Product Ontwerpen) die zich willen bezighouden met o.a. productontwikkeling, nieuwe productiemethoden én 3D printen.

Werken bij Nedcam?

Lijkt het je een mooie uitdaging om bij Nedcam aan de slag te gaan en denk je dat je van toegevoegde waarde voor ons kunt zijn? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar , dan nemen we spoedig contact met je op.