Vacatures

Nedcam

Actuele vacatures

Productie
Productiemedewerker
Leidinggevend
Project manager
Technisch
CAM Engineer
Administratie
Financieel medewerker

Wat doen wij?

Nedcam is een jong, innovatief bedrijf. In onze productiehal in Heerenveen maken wij 3D eindproducten, modellen, prototypen, productiemallen en -pluggen. Dankzij innovatieve, lichtgewicht materialen als EPS Hotspray, composieten en naadloze pasta’s met hoge afwerkingsgraad (high gloss) kunnen we nauwkeurige vormen creëren: van heel klein tot zeer groot!

Dit doen wij o.a. voor opdrachtgevers in de jachtbouw, architectuur, infrastructuur, automotive, windenergie en kunst. Wij adviseren hen in materiaalkeuze en verzorgen het hele project, van engineering en tooling tot (speciaal) transport.

Ons team

Ons groeiende team bestaat uit een gemotiveerde groep mensen, waarvan een deel op kantoor werkt en het andere deel in de productie. Samen werken we aan mooie projecten in een plezierige en no-nonsense cultuur.

Mogelijkheden bij Nedcam

Bij Nedcam zijn er momenteel mogelijkheden voor aanpakkers met technisch inzicht, die zich graag willen ontwikkelen en specialiseren én studenten die op zoek zijn naar een stage.

  • Productiewerk: Heb jij technisch inzicht? Werk je graag met je handen? En ben je op zoek naar een baan voor de langere termijn, waarin je je kan ontwikkelen tot specialist? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn op zoek naar mensen die zich willen ontwikkelen tot lamineerder, schuurder en/of spuiter.
  • Stage: Voor het studiejaar 2022-2023 hebben wij een aantal stageplekken (zowel oriënterende- als afstudeerstage) voor studenten met een technische achtergrond (bijv. Werktuigbouwkunde of Industrieel Product Ontwerpen) die zich willen bezighouden met o.a. productontwikkeling, nieuwe productiemethoden én 3D printen.

Werken bij Nedcam?

Lijkt het je een mooie uitdaging om bij Nedcam aan de slag te gaan en denk je dat je van toegevoegde waarde voor ons kunt zijn? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@nedcam.com, dan nemen we spoedig contact met je op.