Timmerman / Medewerker houtbouw

Nedcam zoekt een Werkplaatstimmerman / Medewerker houtbouw

Bij Nedcam produceren we mallen, modellen, prototypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen. We doen dit voor de jachtbouw, architectuur, infrastructuur, automotive, windenergie en art & design. Hierbij maken we gebruik van een hoogwaardig machinepark met CNC freesmachines en de nieuwste technieken in 3d-printing.

Wat ga je doen?

Als werkplaatstimmerman / medewerker houtbouw bij Nedcam sta je aan de basis van ons bouwproces.¬† Samen met je collega’s maak je bakken, constructies en opbouwen voor onze mallen. Met de juiste inzet en motivatie krijg je binnen deze functie veel ruimte om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Je werkt met je team aan verschillende projecten uit diverse sectoren, geen dag is hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent net als wij een aanpakker. Je hebt ervaring als timmerman en vindt het belangrijk om nauwkeurig en precies te zijn om zo samen aan mooie projecten te bouwen.

  • Je hebt een opleiding of ervaring in de bouw / houtbewerking
  • Je kunt zelfstandig, maar ook goed in teamverband werken.
  • Je hebt een flexibele werkhouding.
  • Je toont initiatief en hebt een kritische blik.
  • Je bent bereid om voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen.
  • Je hebt een vmbo/ mbo werk- en denkniveau;

Wat kunnen we jou bieden?

Je gaat full time werken bij een van de meest innoverende bedrijven van het Noorden.  Je werkt samen met enthousiaste collega’s die een passie hebben voor hun vak. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een gezellige werksfeer met korte lijntjes en goede arbeidsvoorwaarden.

Kom je ons enthousiaste team versterken?

Graag ontvangen we je CV en maken we kennis. Mail het naar . Heb je vragen neem dan contact op met Ester Verweij (Officemanager) 0513-656400